Retour aux articles

Cette page n'est pas disponible dans votre langue

Win €300 prijzengeld in het eerste “Codename: Judgement” esports toernooi op 21 oktober!

Écrit par Gaëtan Thoron alias “clapton”

Codename: Judgement is een nieuwe competitieve game dat in België is ontwikkeld en het is gratis beschikbaar op Steam. Het spel bevindt zich momenteel in de Alpha versie. De game- ontwikkelaars, Unknown Liège en Lan-Area.be werken samen aan de organisatie van een toernooi waaraan iedereen kan deelnemen en kans maken op de grote prijs van €300!

Er zijn genoeg toernooien met een cashprize op het internet.

Maar meestal gaan enkel de elite gamers met de cashprize lopen. 

Bij deze competitie, een compleet nieuw spel, momenteel nog in Alpha versie, maakt iedereen evenveel kans op de overwinning!

Trailer

 

Code Name:Judgement

Een artikel in de DH eSport beschreef deze super nieuwe competitieve game dat ontwikkeld is door de Luikse studio Wild Bishop.

In dat artikel konden we lezen:

"Het spel maakt gebruik van een compleet nieuw concept. De spelers die het al eens konden testen beschrijven het als futuristische handbal.
Het lijkt op een mix tussen Rocket League, Overwatch en een MOBA game. In de 3v3 modus hebben de deelnemers maar één doel: scoren. 

Doordat elk personage zijn eigen krachten heeft is het mogelijk om je tegenstander op verschillende manieren te verslaan."

Het spel is recent tentoongesteld bij de stand van Lan-Area op GameForce daarnaast is het ook al vertoond bij Walibi Gaming.
Al de spelers die Judgement al hebben getest zeggen dat dit spel veel potentieel heeft en dat de huidige versie al zeer aangenaam is.

Het enige dat mankeert is een grote community om het spel 24/7 te kunnen spelen!

Tornooi op 21/10

Het doel van Lan-Area is het promoten van de Belgische esports.

Daarom hebben we besloten om samen te werken met onze trouwe vrienden van Unknown Liège en Wild Bishop om dit toernooi te organiseren.

Je kan het spel via deze link downloaden op Steam


In praktijk :

Extra info over het toernooi:

  • Inschrijven kan via dit formulier. Het is een 3v3 spel, als je nog spelers zoekt voor in je team kan de Discord van Lan-Area je helpen.
  • De competitie begint op 21/10 om 20u30. Waarschijnlijk via een enkele eliminatie ronde, dit is nog te bevestigen.
  • Nog vragen? Alle antwoorden zijn te vinden in onze Discord. Vraag de “speler” rol aan wanneer je in de Discord aankomt
  • Enkele details moeten nog worden geregeld. Maar als dit je eerste competitie is krijg je nog wat advies van ons: Haal diep adem, eet een Laquemant (Luiks koekje), kom tot rust en wacht op info die in de Discord zal verschijnen.

Cashprize

Het totale prijzengeld is €375 en wordt als volgt verdeeld:

  • Het team op de eerste plaats wint €300
  • Het team op de tweede plaats wint €75

Streaming

Je kan de competitie ook live volgen op ons Twitch kanaal.

Schrijf je hier in!


 

Écrit par Gaëtan Thoron alias “clapton”
Administrateur et Rédacteur principal pour la DH, il est responsable aussi de toute la partie partenariat et marketing de Lan-Area.be