Retour aux articles

Cette page n'est pas disponible dans votre langue

De Belgische studio Wild Bishop lanceert een crowdfundingcampagne voor zijn esport game "Judgeball: Lethal Arena"

Écrit par Robbe

De videogame "Judgeball: Lethal Arena" is al beschikbaar op Steam in de "Open Beta" fase, de studio die de game ontwikkeld, Wild Bishop, lanceert een crowdfunding campagne op Kickstarter om haar esport spel naar het volgende niveau te tillen.

Voorstelling

Judgeball: Lethal Arena; is al een verborgen schat in de Belgische esports scnène.

Judgeball, eerder genaamd Codename: Judgement, is een nieuwe competitieve videogame voor de PC ontwikkeld door Wild Bishop, een onafhankelijke video game studio uit Luik.

In de game, spelers nemen het tegen elkaar op in 3v3 matches in een nieuwe arena geinspereerd door Cyberpunk.

Eerlijk gezegd, het spel is de moeite waard en buitengewoon leuk om te spelen in 3v3.

Er zijn zeker nog werkpunten om het spel te optimaliseren, zoals een ranking, menus en een pittigere soundtrack, maar vanuit ons standpunt verdient het spel meer aandacht want het is al zeer leuk om te spelen, het vereist je volledige aandacht en is uniek in zijn genre!

Daarom beslist de studio voor de lancering van de crowdfundingcampagne, om de community te bereiken en te stimuleren!

En bij Lan-Area, hopen we oprecht dat deze campagne succesvol is.

De campagne

Pierre Devillers, communicatie verantwoordelijke bij Wild Bishop heeft goedgekeurd dat wij de campagne video mogen presenteren ! 

<p><iframe allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/2Rm7fweyxOU?si=APScNwxJyFz0eHfx" title="YouTube video player" width="560"></iframe></p>

De bronnen DH

In het verleden en ook recentelijk, hebben wij informatie gepubliceerd over dit onderwerp, Judgeball op la DH eSport, en we raden jullie aan om daar eens een kijkje te nemen als jullie meer willen weten over deze nieuwe game.

Vorig jaar, tijdens het toernooi Trackmafrite, hebben wij een showmatch gegeven op Judgeball:

Kickstarter

Willen jullie deze Belgische esport game steunen door zelf bij te dragen en de mogelijkheid krijgen om op een dag bij de eerste beta testers te horen ? Klik dan hier!

 

Écrit par Robbe